Gratis proefperiode

Het is geheel vrijblijvend.

Producten


Geweldige Schema's

De trainingsprogramma's zijn tot in de details ontworpen. Programma's gericht op personal training & fitness & fysiotherapie. Trainingsschema's met schitterende afbeeldingen. Lees meer...

Klikschema Voorbeeld Training Schema

Voortgang in beeld

Breng de voortgang beter in beeld met geweldig vormgegeven grafieken. Regelmatig een meting afnemen geeft uw klanten een goed beeld van de behaalde resultaten.

Klikschema Meting

Profiel van uw klanten

Heeft u te veel klanten om te weten wie, wie is? Maak dan een pasfoto via een webcam of iPad. Maak notities van blessures. Stel een doelstellingen in. Weet wat een klant leuk vindt om te doen.

Klikschema Profiel

Planning

Gebruik de uitgebreide agendafunctie. Zodra u een afspraak maakt krijgt de klant een email bevestiging. Onder ander de volgende opties.

  • Zelfgekozen kleur per trainer
  • Afspraken verslepen naar de juiste tijd
  • Herhalende afspraak
  • Lijsten voor uw administratie - aantal afspraken per klant
Klikschema Agenda

Retentie

Trigger uw klant voor een evaluatie. U verstuurt periodiek een bericht naar uw klant. Zodra u een schema maakt of een meting afneemt verdwijnt de klant van uw evaluatielijst.

Klikschema Retentie

Communiceer

Unieke email verwerking. Klikschema verstuurt berichten met een uniek kenmerk. Zodra een klant reageert komt dit in zijn/haar persoonlijke mailbox terecht. Strak georganiseerde mailboxen dat is hoe wij graag werken.

Klikschema Email Verzenden

Marketing

Marketing stappen plan. Vanaf de startdatum krijgt de klant een serie berichten in het een tijdsperiode die u zelf gekozen heeft. Verstuur bijvoorbeeld na drie weken een bon voor een gratis kop koffie of korting op de zonnebank.

Klikschema Marketing Plan

Mobiel

Uw klanten kunnen eenvoudig de voortgang bijhouden in onze mobiele applicatie. Herhalingen, weerstand van het trainingschema. Inzien en bijhouden van meetgegevens.

Klikschema App

Probeer het eens uit

Niets is zo waardevol als persoonlijke ervaring voordat u een besluit neemt! Start vandaag uw gratis proefperiode en ontdek waarom vele andere bedrijven Klikschema gebruiken. Bekijk de prijzen voor meer informatie over wat in het pakket zit.

Het is gratis en geheel vrijblijvend. Geen betaalgegevens of softwaredownload vereist!