Gratis proefperiode

Het is geheel vrijblijvend.

Klanten


Klikschema werkt samen met vooruitstrevende bedrijven in de personal training & fitness & fysio branche. De nauwe samenwerking resulteert in nog betere producten voor u.

Hieronder een paar uitspraken van onze klanten.

M.Point

Klikschema heeft een professionele aanpak met vernieuwende toepassing. Het programma is eenvoudig en tijdsbesparend. Wij zijn zeer tevreden, ga zo door.
M.Point – Life Style Center – Martin van Assendelft

Fitcentre Fysiek

Wij zijn heel erg tevreden met Klikschema. Jullie hebben een erg goed product op de markt gebracht en als er vragen zijn krijgen we snel en goed antwoord, top!
Fitcentre Fysiek – Monique Schlebos

Fysiotherapie de Vos

Al onze fysiotherapeuten geven huiswerk opdrachten. De patient ontvangt de opdrachten via email of wij printen het fysioschema uit. Het product is eenvoudig in opzet, het kost weinig tijd om een schema in elkaar te zetten.
Fysio de Vos – Dennis Melief

Topfit

Wij zijn zeer content met Klikschema ze werken snel en doen niet moeilijk. Ideaal vind ik de mogelijkheden om snel contact te leggen met onze klanten. De triggers geven ons inzage wie er in aanmerking komt voor een nieuw fitness schema , een groepsles evaluatie of een nieuwe meting. In een woord geweldig.
Topfit – Charles Lefeu