Gratis proefperiode

Het is geheel vrijblijvend.

Voordelen


Ontwerp

Door de eenvoud waarmee u een schema kunt samenstellen heeft u tijd over voor dingen die er echt toe doen. De mooi vormgegeven schema's geeft uw bedrijf een betere uitstraling.

Ontwerp

Ruime keuze

De bibliotheek met oefeningen stelt u instaat elke klant te voorzien van nieuwe uitdagingen. De hoge kwaliteit van de afbeeldingen geeft u schema's een uitstraling die uw klanten verwachten.

Bibliotheek

Communicatie centraal

Door e-mailberichten naar uw klanten te sturen via Klikschema houdt u het overzicht. U kunt de schema's of meetrapporten als bijlage verzenden. Uw klanten reageren per email zoals ze gewend zijn. De berichten worden gegroepeerd per klant weergegeven. Wel zo handig!

Communicatie

Beter Samenwerken

De planning in de centrale agenda stelt u en uw team instaat de werkzaamheden beter op elkaar af te stemmen. Door koppeling van de afspraken aan de klantnaam maakt u snel een overzicht voor de administratie. De mogelijkheid om de afspraak direct per email notificatie te versturen geeft uw klanten een geheugensteuntje.

Samenwerken

Veiligheid voorop

Klikschema besteedt veel aandacht om uw gegevens te beveiligen. Uw gegevens zijn van u en dat blijft altijd zo. De toegang tot uw gegevens, 24 uur per dag 7 dagen per week, gaat via betrouwbare datacenters in Nederland. Klikschema maakt van uw gegevens altijd een back-up daar heeft u geen omkijken naar.

Veiligheid

Probeer het eens uit

Niets is zo waardevol als persoonlijke ervaring voordat u een besluit neemt! Start vandaag uw gratis proefperiode en ontdek waarom vele andere bedrijven Klikschema gebruiken. Bekijk de prijzen voor meer informatie over wat in het pakket zit.

Het is gratis en geheel vrijblijvend. Geen betaalgegevens of softwaredownload vereist!