Gratis proefperiode

Het is geheel vrijblijvend.

Trainingsprogramma's


De software bestaat uit een ruime collectie oefeningen voorzien van schitterende afbeeldingen. Door duidelijke afbeeldingen weet de klant welke oefeningen u bedoeld. De oefeningen kunt uitbreiden door uw eigen oefeningen toe te voegen. Klikschema maakt op verzoek bijpassende afbeeldingen. Begin met een standaard schema of met een schema kopie als basis. U selecteert eenvoudig een aantal oefeningen tot een schitterend trainingsschema.

Download een aantal voorbeeld schema's ingedeeld per branche.


Personal Training

Klikschema heeft veel samengestelde oefeningen waarbij meerdere spiergroepen worden getraind. Combinatie oefeningen voor Personal Trainers die functionele trainingsmethode gebruiken. Met de fitness software maakt u een uitdagend trainingsschema voor uw klanten.
Download

Fysiotherapie

Voor fysiotherapeuten heeft Klikschema een brede set oefeningen gericht op revalidatie, coördinatie, lenigheid. Naast de specifieke fysio oefeningen kunt u gebruik maken van onze gehele collectie. U maakt voor elke patient een mooi en duidelijk trainingsprogramma.
Download

Fitness

Fitness Instructeurs hebben beschikking over een brede collectie van beginner tot gevorderden. Van een oefening op een toestel naar cable, barbell tot dumbell. Met de oefeningen van Klikschema maakt u een persoonlijk fitness schema's voor iedereen binnen uw sportschool.

Schema Opmaak

Maak een schema met oefeningen in verschillende formaten. De opmerking bij een oefeningen kunt u uitbreiden met een tekstvak.

  • Cardio Oefening
  • Kracht Oefening
  • Fitness Oefening Breed
  • Fitness Oefening Smal
  • Fitness Oefening Circuit
Klikschema Voorbeeld Training Schema